RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Баварія" сенсаційно зганьбилася в Кубку: відеоогляд

Мюнхенська "Баварія" несподівано вилетіла з Кубка Німеччини, програвши у 2-му раунді клубу другої Бундесліги "Хольштайн Кіль" в серії пенальті.

"Баварія" відкрила рахунок на 14-й хвилині, Гнабрі переправив м'яч в порожні ворота після помилки воротаря. Потім відзначитися міг Мюллер, але форвард з п'яти метрів пробив вище воріт. На 37-й хвилині Бартельс після пасу з глибини втік сам на сам і переграв Нойєра. На початку другого тайму Сане блискуче пробив зі штрафного і знову вивів "Баварію" вперед. Здавалося, що матч закінчиться перемогою мюнхенців, але на п'ятій компенсованій хвилині Валь ударом головою зрівняв рахунок.

Додатковий час не приніс результату і команди приступили до серії пенальті. Перші 10 ударів команди виконали бездоганно, але в 11-й спробі Рока не зумів переграти воротаря "Хольштайн". Наступний удар закінчив серію і привів до вильоту "Баварії".

"Хольштайн" Кіль - "Баварія" 2:2 - (1:1), по пенальті - 6:5

Голи: Бартельс (37), Валь (90+5) - Гнабрі (14), Сане (47)

"Хольштайн Кіль": Геліос, Валь, ван ден Берг, Дем, Тескер (Коменда, 80), Білер (Арслан, 84), Бартельс, Лі Чже Сон, Меєс (Резі, 77), Порат (Хауптманн, 77), Мефферт (Зерр, 84).

"Баварія": Нойєр, Девіс, Люка Ернандес, Сарр (Павар, 85), Зюле, Сане (Дуглас Коста, 74), Толіссо (Алаба, 105), Гнабрі (Рока, 90), Кімміх, Мюллер, Мусіала (Левандовскі, 74).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Баварія" розгромила "Майнц" в матчі 14-го туру чемпіонату Німеччини.