RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Хочу заткнути твій поганий рот: легендарного російського спортсмена викликали на дуель

Олексій Железняков, хореограф тренера з фігурного катання Етері Тутберідзе, викликав на дуель легендарного російського фігуриста Євгена Плющенка.

Про це Железняков написав на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте.

"Як ви думаєте, якщо я викличу пана Плющенко на дуель? Будемо битися без правил. На рингу, без прикрас. Давай, Жень, не бійся. Десяте колесо вимагає дуелі. Єдине моє бажання - заткнути твій невдячний поганий рот!"- написав Железняков.

"Напевно, в нього почалася якась біла гарячка. Його ніхто не знає і не чіпає. Але я не проти! Я люблю побитися, ми можемо провести спаринг із задоволенням в рукавичках або без них. Бій без правил - будь ласка, це все можна організувати. Якщо це серйозно, а не блеф, то я готовий постукати йому по голові", - сказав Плющенко в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

38-річний Плющенко ставав триразовим чемпіоном світу та дворазовим олімпійським чемпіоном. Після завершення кар'єри відкрив власну академію "Ангели Плющенко" і неодноразово піддавався критиці за завищені ціни на навчання, а також переманювання талановитих учнів з групи Тутберідзе. Крім того, є затятим прихильником президента Росії Володимира Путіна і пропонував опозиціонеру Олексію Навальному "розібратися по-чоловічому".

Раніше повідомлялося, що російський олімпійський чемпіон з фігурного катання Олексій Ягудін зробив скандальну заяву на адресу колишнього американського фігуриста Адама Ріппон.