RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

П'яти знакам Зодіаку сняться пророцтва - можуть побачити не тільки своє майбутнє

Сон є однією з важливих складових нашого життя. Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких сни бувають віщими. Вони можуть побачити не тільки своє майбутнє, а й інших людей.

Три знака Зодіаку володіють даром передбачення - рік Бика перевірить їх на міцність

Гороскоп опублікував сайт Popcornnews.

РАК

Раки мають підвищену чутливість і інтуїцію. Вони можуть бачити віщі сни і розшифровувати їх прихований сенс, бачити в них доленосні передбачення. Крім цього, вони можуть надати допомогу іншим людям в розгадуванні їх снів. Найчастіше Ракам сняться передбачення, які стосуються подорожей і кар'єри.

БЛИЗНЮКИ

У Близнюків чудова уява, яке робить їх сновидіння яскравими і наповненими подіями. За допомогою снів Близнюки можуть дати тлумачення подій, які вже відбулися і знайти їх причини. Часто вони бачать віщі сни про знайомих. Якщо Близнюки застерігають вас від чогось, спираючись на свій сон, то краще не ставитися до цього легковажно, а прислухатися.

ОВЕН

Овни максималісти, тому і сни бачать відповідні. Найчастіше їм сняться пророцтва, пов'язані з глобальними проблемами і ситуаціями, з подіями світового масштабу. Віщі сни Овнів мають особливу силу і мають властивість збуватися на 99%.

ДІВА

Діви люблять розкладати свої сни по поличках і ретельно все аналізувати. У сновидіннях Діви отримують відповіді на всі їхні запитання.

ВОДОЛІЙ

Водолії - неординарні особистості. В їх сновидіннях завжди дуже багато пророчих образів. Але Водолії не надають значення цьому дару. Їм рідко сняться кошмари, найчастіше вони прокидаються в доброму гуморі - це, як раз таки, заслуга їх позитивних снів.