RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку допомагають вищі сили - фортуна веде їх під руку все життя

Астрологи визначили три знаки Зодіаку, представникам яких неймовірно щастить протягом усього життя.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Rsute.

Стрілець

Серед представників цього знаку переважають активні, працьовиті і впевнені в собі особистості, саме тому удача їх супроводжує - вони легко уникають неприємностей і не вдаються до смутку. Вони не тільки є лідерами у своєму житті, їхній позитивний настрій допомагає оточуючим людям. Стрільці належать до оптимістів і ніколи не опускають руки, завжди прагнуть до перемоги, яку найчастіше досягають.

Лев

Представники цього знака воліють перебувати в центрі уваги, своєю яскравою харизмою вони приваблюють не тільки оточуючих людей, але й удачу, яка буквально ходить за ними по п'ятах. Якщо трапляються проблеми, Леви рідко на них скаржаться, а вирішують їх самостійно, тому про їхні негаразди часто не знають ні рідні, ні близькі. У той же час ці працьовиті і впевнені в собі особистості ніколи не упускають свою удачу.

Терези

Представники цього знаку вміють продемонструвати свій розум і інтелект, не бояться важкої роботи, тому удача завжди ходить коло них. Вони не опускають руки, якщо справи пішли не за планом, при цьому стежать за тим, щоб близькі їм люди теж були щасливі. Таким чином вони самі себе заряджають бадьорістю, упевненістю і позитивним настроєм.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи визначили два знаки Зодіаку, які зможуть підкорити нові горизонти в березні цього року.