RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Три знака Зодіаку не вміють розлучатися з коханими - влаштовують розбірки навіть після розриву

Астрологи визначили три знака Зодіаку, представники яких не вміють дружити зі своїми колишніми і влаштовують з ними розбірки навіть після розриву стосунків.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Rsute.

Овен

Представники цього знаку сумують за минулим коханням і стосунками, тому під впливом емоцій або міцних напоїв можуть зателефонувати колишній коханій людині і почати з'ясовувати стосунки або навіть призначати побачення. До речі, відмови вони не приймуть, якщо до них не прийдуть на зустріч, вони самі можуть заявитися в гості. Така поведінка пояснюється бажанням нагадати про себе.

Близнюки

Ці неймовірно хитрі підопічні Меркурія великі маніпулятори, ситуацію після розриву відносин вони можуть вивернути таким чином, що колишня кохана людина замислиться над відновленням стосунків. Після розлуки вони починають всім підряд розповідати, як сумують за колишнім і як їм погано, при цьому будуть намагатися не втрачати зв'язок з тими, кого колись любили. Якщо ж колишній раптово попросить Близнюків про допомогу, у них відразу знайдеться невідкладна справа.

Діва

Представники цього знаку не можуть просто так відпустити близьку людину, вони змінюють тактику у стосунках - якщо раніше постійно критикували, то після розставання починають лестити і робити компліменти. При цьому вони можуть їм мстити, розповідаючи спільним знайомим про труднощі, які пережили з колишнім. Тому після розставання з Дівами краще змінити знайомих або навіть місце проживання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали два знака Зодіаку, які володіють особливим магічним даром.