RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Археологи виявили в ізраїльській пустелі храм, який зберігає велику таємницю: фото

Група археологів вирушила в пустелю Ізраїлю, щоб провести розкопки. Те, що було знайдено в пустелі, спантеличило фахівців, вони відразу ж поділилися інформацією зі світом.

Про це повідомляє Express.

Археологам вдалося відшукати один з храмів, який був побудований багато століть назад. Спочатку всі думали, що існувало лише два храми. Однак перший і другий храм були зруйновані ворожими військами в 587 році до нашої ери і в 72 році нашої ери відповідно.

Третій храм був виявлений в пустелі Негев. Він став великим сюрпризом для експертів. За словами археологів, це єдиний в своєму роді храм, він знаходився всього в шести милях на захід від його сучасного аналога. Храм існував у вигляді мобільного шатрової споруди, яке стало відомо як Скинія. У цьому храмі знаходилися артефакти і Ковчег Завіту.

Коли археологи вирішили піднятися на самий верх храму, вони виявили три сходинки і два вівтаря, які були виконані з вапняку. За словами одного з представників експедиції, в цьому храмі проводили священні ритуали, але їх мета все ще не ясна. Можливо, в цьому священному місці проводили ритуал жертвоприношення, так як в ті часи вони користувалися популярністю. На одному з каменів всередині будівлі були знайдені камені з різними написами - "святе місце" і "свято священикам".

Як писав “Апостроф” раніше, в Ізраїлі знайшли два саркофаги, яким 1800 років - прикрашені "особливою" символікою.