RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо п'ять найбільш "токсичних" знаків Зодіаку - доведуть до божевілля і можуть "вбити" словом

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, а тепер вони назвали п'ять найбільш "токсичних" знаків Зодіаку.

Про це пише "Астропсихологія".

5 місце Діва

Ці люди вкрай педантичні і раціональні. Представникам знака важливо бути правими у всьому і якщо їм не вистачає аргументів, вони переходять на особистості і застосовують "хімічну зброю". Справедливості заради варто відзначити, що з близькими людьми Діви так роблять вкрай рідко.

4 місце Близнюки

Близнюки - королі уїдливості. Якщо у вас випадково розстебнулася блискавка на брюках, то вони повідомлять про це так, що крім вас цю новину почують ще людей 10. Представники знака роблять це не зі зла, вони просто не вважають за потрібне бути коректнішими.

3 місце Козеріг

І чоловіки і жінки цього знака можуть бути вкрай неприємними в спілкуванні. Їх пріоритет - прямота, при цьому вони "ріжуть правду-матку" без урахування почуттів і думки співрозмовника. А потім Козероги можуть щиро не розуміти, за що на них ображаються, вони ж всього лише "сказали правду".

2 місце Скорпіон

Жінки-скорпіони займають друге місце в рейтингу токсичності. При цьому, свою отруту вони цілеспрямовано вихлюпують на інших, щоб їм самим стало легше. Нерідко у представниць цього знака досить непроста доля. Замість того, щоб вчитися на помилках, вони занурюються в самоосуд і вихлюпують негатив на оточуючих.

1 місце Овен

Овни обох статей, на думку астрологів - найбільш "отруйні" люди. Вони егоїсти, схильні влаштовувати скандали і прагнуть довести свою правоту за будь-яку ціну. Коли аргументи закінчуються, вони кажуть болючі для співрозмовника речі, підносячи їх під виглядом "думки". Представники знаку часто стають інтернет-тролями, це їхня стихія.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи склали рейтинг найбільш жадібних чоловіків серед знаків Зодіаку.