RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

П'ять чоловіків за знаком Зодіаку притягують гроші як магніт - їхня сім'я не буде ні в чому мати потребу

Раніше астрологи назвали найбільш жадібних чоловіків в гороскопі, тепер же вони розповіли про п'ять знаків Зодіаку, представники яких буквально притягують гроші.

Про це пише "Яндекс Дзен".

1 місце Діва

Чоловіки, народжені під цим знаком відповідальні і стримані. Вони вміють не тільки блискуче вести ділові переговори і укладати вигідні угоди, а й помічати найдрібніші деталі. Саме це забезпечує їх успіх. При цьому в широкомасштабних проектах чоловіки-Діви не сильні, вони рідко доводять справи до кінця.

2 місце Стрілець

Стрілець - улюбленець долі, він з легкістю заробляє гроші. При цьому щоб використовувати шанси, які дарує Фортуна, представники знака готові наполегливо працювати. Ці чоловіки володіють діловою хваткою і умінням бачити перспективу. Вони домагаються успіху в будь-якій справі, і часто стають керівниками.

3 місце Скорпіон

Ці чоловіки прагнуть до лідерства, їм не позичати завзяття і волі до перемоги. Представники знака не пасують перед труднощами, оскільки перешкоди їх загартовують. Природна проникливість і вміння розгадувати чужі наміри дозволяють їм домогтися дуже високих постів, а нерідко і заснувати власну справу.

4 місце Овен

Овен - дуже ризиковий знак. Вони не зупиняється перед перешкодами, хоробро дивляться в обличчя небезпеки і не втрачають оптимізму. Все це притягує до них гроші. До того ж ці чоловіки розумні, заповзятливі й вміють бачити вигоду там, де інші її не помічають. Часто успішні у військовій кар'єрі і в чисто чоловічих справах.

5 місце Козеріг

Працьовиті Козероги часто стають дуже цінними фахівцями. Настільки цінними, що керівництво готове платити їм величезні зарплати, а конкуренти прагнуть переманити до себе. Ці люди дуже практичні, що дозволяє їм грамотно розподіляти ресурси. Вони чудово бачать структуру і вміють йти напролом.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи визначили найщедріших чоловіків зодіакального кола.