RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Чотири знаки Зодіаку купатимуться в грошах у 2021 році - їх зусилля окупляться в повній мірі

Деяким знакам Зодіаку пощастить розбагатіти завдяки своїм зусиллям у 2021 році, який пройде під заступництвом Білого Металевого Бика.

Про це повідомляє ресурс "Анонадо".

Лев

Вам пощастить в справах, які ви почали ще минулого року. Очікуються надбавки і фінансові надходження, а також підвищення на посаді. Астрологи рекомендують тримати справи під контролем, уникаючи ризиків.

Стрілець

2021 рік принесе удачу в фінансових справах. Ви досягнете успіху і підвищите свій заробіток. Гроші можуть раптово увірватися в життя Стрільців, наприклад, це виграш в лотерею, подарунки.

Скорпіон

Рік обіцяє вам прибуток, але астрологи рекомендують заощаджувати. Гроші можуть просто "зникати" з кишень, тому слід відкласти їх і збирати. На роботі у вас буде шанс отримати надбавку або підвищення.

Близнюки

Ви досягнете мети в цьому році: укладете вигідний контракт, можете здійснити нові ідеї, відкрити бізнес. Ваша праця принесе грошову винагороду. Але також чекайте на стабільний дохід, який перевищить зарплату минулого року. Астрологи рекомендують не влазити в борги, розумно витрачати гроші.

Як повідомляв "Апостроф", п'яти знакам Зодіаку пощастить змінити своє життя в 2021 році.