RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Stolitsa Group посіла друге місце у рейтингу забудовників Києва

Stolitsa Group посіла друге місце у рейтингу столичних забудовників від "Мінфіну".

Про це йдеться у повідомленні інформаційного порталу.

"На другій позиції зміцнилася Stolitsa Group. Перші місця цей забудовник утримував весь 2019 рік, а в першому півріччі 2020 року він перемістився на сьому позицію. Але 137 тис. кв. м у чотирьох житлових комплексах (Seven, "Галактика", "Липинка" і "Варшавський мікрорайон") повернули Stolitsa Group у компанію лідерів", – повідомляє видання.

Зазначається, що перше місце посідає "Київміськбуд". З другої позиції, яку він займав у попередньому рейтингу, компанія цього разу вирвалася в лідери. Але сталося це завдяки непростій спадщині "Укрбуду", яку він взявся довести до ладу.

Третій рядок списку - у "ДСК-Житлобуд". Ця компанія вже потрапляла в рейтинг – у другому півріччі 2018 року вона посідала сьоме місце. Зараз, після введення в експлуатацію двох великих будинків у житловому комплексі Navigator загальною площею понад 101 тис. кв. м, вона значно покращила свої позиції.

До першої десятки також увійшли "Гранд ЛУОЛ", "Інтергал-Буд", Royal House, DUPD (Dragon-Ukrainian Properties & Development plc) і KSM-Group. Усього до рейтингу за досліджуваний період потрапило 22 забудовники.