RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З 8 березня! Красиві листівки для мами, бабусі, сестри і подруги

Настав Міжнародний жіночий день, 8 березня більшість жінок чекають якщо не на подарунки, то хоча б на теплі слова.

Що подарувати на 8 Березня мамі, дружині, сестрі, бабусі і колегам: кращі ідеї

"Апостроф" зібрав красиві листівки з 8 березня для мами, бабусі, сестри і подруги.

***

Дорога матусю! Сьогодні день, коли мені б хотілося нагадати тобі про те, що ти найпрекрасніша, найважливіша людина для мене. Спасибі величезне за все, чого ти мене навчила. За все, що подарувала і показала в житті. Вітаю тебе з 8 Березня, дорога моя. Будь такою ж красивою жінкою, такою ж доброю людиною і такою ж хорошою мамою. Зі святом!

***

Дорога і улюблена бабусю, з 8 Березня! Нехай цієї весни збудуться всі твої бажання. Нехай відбудуться чудеса і здійсняться мрії. Нехай завжди сяють радістю очі. Хай буде все так, як хоче серце! Зі святом!

***

З Міжнародним жіночим днем, сестричко! Нехай весна цвіте не тільки на вулиці, але і в душі, а краса радує всіх оточуючих. Щастя тобі, благополуччя і гармонії. Бажаю, щоб всі твої дні були сонячними, яскравими та незабутніми, щоб в твоєму домі завжди було затишно і тепло. Нехай в твоєму житті все буде так, як ти сама захочеш!

***

Від щирого серця вітаю з цим чудовим жіночим днем – 8 Березня. Побажати хочу пишноти душі і чарівної краси, насиченого життя і успішної діяльності, щирої любові і радісних емоцій, миттєвостей щастя та здійснення потаємної мрії.

***

Милі дами, вітаємо з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо робити свою власну погоду завжди весняною, посміхатися так, щоб затьмарювати сонце. Радіти життю, як птахи, і бути щасливими, як діти. Будьте красиві і здорові, зі святом!

Раніше "Апостроф" розповідав про найгірші подарунки на 8 березня, які можуть сприйняти навіть як образу.