RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку приречені на "вічні" злидні - постійно мають борги і змушені жити за копійки

Одна частина людей легко заробляє гроші, а є і такі знаки Зодіаку, які через відсутність фінансової удачі змушені жити на копійки.

Незвичайний гороскоп публікує портал Cluber.

Стрілець

Вони вміють заробляти, але не можуть розбагатіти через інфантильне ставлення до результатів своєї праці. Стрільці не рахують гроші, часто позичають і можуть втратити все через надмірний азарт.

Риби

Ці люди не пристосовані до фізичної праці і постійно витають в мріях. Риби часто втрачають можливість влаштуватися на високооплачувану роботу і зовсім не вміють накопичувати гроші. Можуть брати кредити на покупку непотрібних речей.

Ваги

Естети, які не готові присвятити своє життя боротьбі за матеріальні цінності. Ваги вважають себе щасливими людьми, хоча в їхніх гаманцях часто порожньо.

Рак

Вони хитрі, але вони не можуть дозволити собі когось обдурити заради грошей. Зірки ще "нагородили" Раків тим, що у них часто розвиваються згубні пристрасті, на кшталт наркоманії або ігроманії, тому вони можуть витрачати на це останні гроші або заганяти в борги близьких людей.

Водолій

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, вкладають всі свої гроші в розробки або проекти. Водолії часто стають жертвами аферистів, через що віддають їм заначки. Астрологи називають їх найбіднішими серед знаків Зодіаку.

Раніше ми розповідали, під якими знаками Зодіаку народжуються закоренілі холостяки.