RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо п'ять головних ловеласів за знаком Зодіаку - їх не зупиняє ніщо

Астрологи склали рейтинг знаків Зодіаку, під якими народжуються чоловіки, що люблять спокушати жінок.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті gurutest.

Близнюки

Представників цього знаку вважають запеклими бабіями, їх ніщо не зупиняє від любовних пригод. Тим, хто ризикнув завести близькі стосунки з Близнюками, потрібно проявляти пильність, щоб все було в порядку.

Водолій

Представники цього знаку не проти сходити "на ліво" навіть в шлюбі, якщо їм захочеться потішити своє его і черговий раз довести всім, що їм немає рівних. Втім, на спокушання вони витрачають багато часу, тому багато сердець не розбивають.

Телець

На третьому місці рейтингу - Тельці, які завжди виявляють інтерес до багатьох жінок, обожнюють любовні перемоги. При цьому вони пам'ятають всіх, кого любили, і вихваляються своїми відносинами перед друзями. Але якщо у них з'явиться постійний партнер, зраджувати не будуть.

Риби

Представники цього знаку теж є бабіями, однак вони занадто прямолінійні - не вміють замітати сліди і брехати жінкам. Їхня поведінка завжди зрозуміла, а бажання гульнути - очевидні.

Стрілець

Представники цього знаку найбільш волелюбні, вони без жодного докору сумління можуть зустрічатися з декількома жінками одночасно. При цьому Стрільці нікому про це не розкажуть, все залишається в таємниці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Астрологи назвали меркантильних людей по знаку Зодіаку, які здатні любити по розрахунку.