RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Шукають їжу на смітниках": на білоруському ТБ вийшов дивний ролик про Україну, відео

На білоруському телеканалі "СТВ" вийшла передача, в якій ведуча Юлія Артюх заявила, що Україна "загинається від злиднів", а її громадяни "шукають їжу на смітниках". Причиною цього ведуча назвала демократію в країні, а тому виступила проти опозиції в Білорусі і почала нахваляти диктатуру.

Відеозапис передачі опублікували в YouTube-каналі CTVBY.

"Ви давно були в Україні? Вибачте, але це не процвітаюча країна, а країна, яка загинається від злиднів. І поки Зеленський сидить в розкішному кабінеті, знімаючи стрімчики, - а це, схоже, одна з основних функцій президента України, - народ лазить по смітниках у пошуках їжі ", - заявила ведуча.

Після цієї тиради Артюх заявила, що вона за диктатуру.

"Якщо хочете - я за диктатуру. А не за цей ляльковий театр, де хто перший схопив поводок, той і танцює типу президента. Краще диктатура, ніж продажна маріонеткова демократія", - сказала вона.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували зарплати російських зірок і телеведучих. З'ясувалося, що крім популярних "осіб" там працює безліч високооплачуваних адміністраторів, продюсерів, сценаристів, операторів, режисерів, відеоінженерів і т. п.