RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У травні трьом знакам Зодіаку світять великі зміни - головне тримати себе в руках

Астрологи назвали три знака Зодіаку, яких чекають великі зміни в травні.

Про це пише yandex.ru .

Близнюки

У травні Близнюки можуть добре просунуться по роботі. Буде чудова можливість знайти нову роботу, якщо на старій щось не подобається. Близнюкам в травні стримувати нервозність і внутрішнє напруження стане важче, ніж зазвичай. Зірки радять багато відпочивати на свіжому повітрі, щоб впоратися зі стресом.

Діва

Третій місяць весни принесе Дівам злети і падіння. До 15 травня будуть досить напружені любовні відносини. Готуйтеся боротися зі стресом. Дівам важливо навчиться зберігати гідність і бути терплячими. Зірки пророкують успіх, особливо для творчих людей.

Терези

Початок травня для Терезів обіцяє бути особливо енергійним. З 4 по 19 травня Всесвіт подарує хороших союзників і великі можливості в роботі. Травень вплине і на фінансовий добробут. Крім основної роботи, у вас може з'явитися додаткове джерело доходу.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Рубі Міранда з Нью-Йорка, яка успадкувала дар пророкувати майбутнє по зірках від матері-циганки, склала гороскоп на квітень і застерегла від неприємностей чотири знака Зодіаку.