RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку володіють особливим даром - можуть те, що непідвладне звичайним людям

Раніше астрологи розповіли про найбільш харизматичних представників гороскопу, тепер же вони назвали знаки Зодіаку, які володіють містичним даром.

Про це пише Сlutch.

Овен

Ці люди від народження наділені неймовірним даром переконання. Вони здатні впливати на свідомість як окремої людини, так і мас. З них виходять прекрасні гіпнотизери, які здатні силою думки контролювати натовп. Вони маніпулюють людьми непомітно і цьому нелегко опиратися.

Тілець

Тілець - земний знак і саме їх стихія наділяє їх містичною силою. Представники знака близькі до природи і володіють особливим чуттям. Вони стають знахарями, відуни, цілителями. Тільці не тільки здатні зцілювати хвороби у людей, а й домовлятися з тваринами і рослинами.

Скорпіон

Представники знака з дитинства наділені паранормальними здібностями і найпотужнішою енергетикою. Їх містичний дар - найяскравіший в усьому гороскопі. Вони можуть ставати екстрасенсами і ясновидицями. Бачити більше, ніж можуть інші, Скорпіонам допомагає їх тонка інтуїція і дар передбачення.

Водолій

У Водоліїв дуже тонка душевна організація, вони з дитинства трохи не від світу цього. Представники знаку живуть в світі тонких матерій і для них абсолютно реальний світ духів. Вони здатні встановити зв'язок з душами померлих і спілкуватися з ними. Водолії стають найсильнішими медіумами.

Риби

Ці замріяні люди, здається, завжди трохи витають у хмарах, проте вони здатні бачити ауру людини. Риби буквально відразу не тільки відчувають біополе людини, а й можуть взаємодіяти з ним. Завдяки цьому і здатності помічати те, що приховане, вони стають сильними цілителями.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яких вважають найбільш нещасними в любові.