RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

СБУ та інші силовики почали масштабні навчання в Одесі і області: фото

Під час скупчення російських військ біля кордонів України Служба безпеки України спільно з іншими правоохоронними органами в Одеській області проводить перевірку антитерористичної і контрдиверсійної захищеності об'єктів, яка триватиме до 23 квітня.

Про це повідомили в прес-службі управління СБУ в Одеській області.

Як сказано в повідомленні, під час триденних навчань на території Суворовського району Одеси і села Усатово буде перевірено ефективність напрацьованих алгоритмів захисту від терористичних і диверсійних посягань об'єктів підвищеної небезпеки, ключових державних об'єктів, стратегічно важливих об'єктів критичної інфраструктури і військових об'єктів. Навчальні завдання виконуються в умовах, максимально наближених до реальних.

У навчаннях беруть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Нацгвардії, Збройних сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Військової служби правопорядку, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Як повідомляє видання "Думська", в деяких районах введено обмежувальні заходи - на вулиці Хуторський встановлені блокпости, на яких у водіїв перевіряють документи.

"СБУ звертається до мешканців та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. Також нагадуємо громадянам про необхідність бути пильними", - сказано в повідомленні прес-служби відомства.

Спецслужба просить також інформувати на гарячу лінію УСБУ в Одеській області - (048) 725-33-23 або на спецлінію Нацполіціі 102 про підозрілих осіб, про виявлення вибухонебезпечних предметів, необґрунтованих польотах безпілотних літальних апаратах.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 20 квітня, над частиною окупованого Криму та міжнародних вод Чорного моря Росія ввела тимчасові обмеження на польоти. Заборона буде діяти до 24 квітня