RU  UA

Бійка зі стріляниною в Харкові, робота КПВВ на свята і жахлива ДТП в Росії - головні новини 30 квітня

У Харкові двоє чоловіків зі стріляниною влаштували бійку за місце в черзі до кафе, на час травневих свят КПВВ на Донбасі працюватимуть за звичайним графіком, а в Росії автобус зі спортсменами потрапив у моторошну ДТП. Про це і не тільки - у сюжеті Апостроф News на Апостроф TV.

Бійка зі стріляниною у Харкові

У Харкові двоє чоловіків побилися через місце в черзі до кафе. Біля закладу, який готує їжу на виніс, між чоловіками виникла словесна перепалка. Зненацька один із них дістав пістолет з гумовими кулями і відкрив вогонь.

Двоє людей отримали травми. Їх терміново доправили до лікарні. Правоохоронці вилучили пістолет та кулі на експертизу.

У поліції відкрили справу за статтею "хуліганство". Стрілкові загрожує до семи років в'язниці.

Робота КПВВ на Донбасі

Травневі свята не вплинуть на роботу контрольно-пропускних пунктів на сході України. За словами речника Державної прикордонної служби Андрія Демченка, вартові кордону залишаються на робочих місцях та готові до пропуску громадян.

Утім бойовики продовжують блокувати дорожні коридори. Фактично перетинати лінії розмежування можна лише через пункти "Станиця Луганська" та "Новотроїцьке".

ДТП у Росії

У російському Ставрополі сталася моторошна аварія. Там зіткнулися вантажівка та мікроавтобус. Внаслідок інциденту загинули п'ятеро людей.

Ще 18 осіб травмувались, шестеро з них - у реанімації. Відомо, що двоє підлітків знаходяться у важкому стані.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що мікроавтобус із дітьми та дорослими прямував з Волгограда на змагання. На місці аварії досі працюють правоохоронці, вони встановлюють причини ДТП. Слідчі відкрили кримінальну справу.