RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

До кінця року п'яти знакам Зодіаку доля подарує удачу - здійснять заповітні мрії

Фахівці розповіли про важливі астрологічні події травня і назвали п'ять знаків Зодіаку, які в 2021 році отримають шанс здійснити свої мрії.

Про це пише Rsute.

Овен

C травня в життя Овнів почнеться біла смуга. Вони зможуть здійснити задумане і досягти вражаючих успіхів. Астрологи не радять не розповідати про свої досягнення, так як пліткарі і заздрісники можуть сильно попсувати нерви. Овни зможуть завести нові цікаві знайомства і знайти любов.

Близнюки

До кінця року цих розумних і рішучих людей очікують як злети, так і падіння, але їх впевненість в собі допоможе їм вийти на вірний шлях. Близнюки відчують потребу в змінах і їм вдасться їх здійснити. Ті представники знака, які проявлять завзятість, зможуть здійснити найсміливіші плани.

Лев

У травні Леви наповняться неймовірною силою і енергією. До середини літа все буде складатися просто чудово. Якщо ж далі виникнуть труднощі, астрологи радять шукати допомоги і підтримки у близьких людей. Найближче літо стане для представників знака часом змін на краще і неймовірних подарунків долі.

Терези

З настанням травня в життя Терезів починається біла смуга - піде все погане і йому на зміну почнуть приходити всілякі бонуси. Астрологи радять сміливо братися за здійснення давно виношених планів і ідей, а якщо виникнуть труднощі, їх краще подолати самостійно, не залучаючи сторонніх людей.

Скорпіон

Ці люди обдаровані в усіх відношеннях і на протязі всього 2021 року вони зможуть повною мірою реалізувати свій творчий хист. Удача буде на їхньому боці і все вийде. Можливі конфлікти з малознайомими людьми. Варто уникати їх негативного впливу на те, що відбувається навколо.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали дні в травні, в які треба бути гранично обережними представникам різних знаків Зодіаку.