RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Світлий понеділок 2021: красиві листівки і кращі привітання

На наступний день після святкування Великодня українці відзначають Поливаний понеділок - у цей день прийнято поливати один одного водою, бажаючи здоров'я і щастя.

"Апостроф" зібрав найкращі картинки і привітання зі святом.

***

Легкого Поливаного понеділка і вдалого тижня! Чудових успіхів у всіх добрих, кращих починаннях! Нехай завжди і всюди Вас супроводжує прекрасний настрій! Побільше в житті романтики, кохання та хороших, вірних друзів!

***

Бажаю чудового дня! Нехай він буде наповнений миттєвостями ніжності і любові, хвилинами щастя і радості! Нехай сьогодні втілиться мрія і збудуться бажання!

***

Бажаю налаштуватися на позитив, нехай вдалим буде майбутній тиждень. Нехай принесе море натхнення і сил, подарує посмішку і гарний настрій. Нехай легко вирішаться проблеми.

***

Бажаю удачі з понеділка по неділю, бажаю відмінного тижня з великими успіхами в усіх справах. Нехай цей тиждень почнеться з приємних новин. Нехай Поливаний понеділок буде легким, нехай вівторок буде плідним, нехай середа буде цікавою, нехай четвер буде перспективним, нехай п'ятниця буде багатообіцяючою, субота вільною, нехай неділя буде комфортною!

***

Бажаю в Поливаний понеділок спіймати птаха щастя за довгий хвіст, щоб став він ручним. Нехай тиждень складеться якнайкраще, а успіх і гарний настрій будуть ходити по п'ятах за тобою.