RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

На Прикарпатті сталася стрілянина на автозаправці, є поранені: фото

У понеділок, 3 травня, житель Івано-Франківської області під час конфлікту на АЗС поранив з травматичного пістолета двох людей, пізніше його затримали.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

На АЗС поблизу села Черемхов Коломийського району невідомий чоловік відкрив стрілянину, поранив двох людей і зник на авто. На місце події викликали правоохоронців. Вони встановили, що на території заправки було дві компанії і між ними виник конфлікт. Зловмисник зробив кілька пострілів з травматичного пістолету у бік інших людей.

Два місцевих жителя отримали поранення і були госпіталізовані. Оперативники розшукали і затримали нападника, який знаходився вдома. Ним виявився 33-річний житель Коломиї.

"Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Незабаром хулігану повідомлять про підозру, а суд обере запобіжний захід. Досудове розслідування триває", -зазначив в поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Івано-Франківську розшукали колишнього футболіста київського "Динамо" Ярослава Думанського, який пропав більше тижня тому.