RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Шість одиноких знаків Зодіаку зустрінуть свою половинку до кінця 2021 року - це буде справжня любов

Астрологи, які раніше назвали щасливчиків травня серед знаків Зодіаку, розповіли, кому з представників зодіакального кола 2021 рік готує доленосну зустріч - ці люди зможуть, нарешті, залишити в минулому самотність і зустріти ту саму справжню любов.

Про це повідомляє видання RSute.

Близнюки

Гороскоп рекомендує представникам цього знаку прислухатися до своєї інтуїції, припинити думати про минулі помилки і зосередитися на майбутньому. Це допоможе створити нові і міцні стосунки. А щоб зберегти їх на довгі роки, варто навчитися терпляче ставитися до коханої людини і поважати її особистість.

Терези

Одиноких представників знаку Терезів в останній місяць весни чекають цікаві зустрічі і знайомства. Головне - не боятися проявляти ініціативу і намагатися будувати стосунки чесно і відкрито. Щоб стати щасливим, зірки радять Терезам забути минуле, а у відносинах назавжди забути про брехню, навіть заради блага.

Скорпіон

Астрологи прогнозують у 2021 році удачу на особистому фронті Скорпіонам. Є велика ймовірність того, що їх життя наповниться романтичними зустрічами і красивими залицяннями. Це, швидше за все, переросте в серйозні стосунки, до яких так довго прагнули Скорпіони. Важливо бути відкритим і не боятися висловлювати свої почуття.

Рак

Представники даного знаку Зодіаку в 2021 році зможуть налагодити взаємовідносинами з оточуючими і зав'язати нові цікаві знайомства. Позитивний настрій Раків допоможе їм звернути на себе увагу протилежної статі. А якщо Раки наважаться самі проявити ініціативу, то є велика ймовірність, що флірт переросте у міцні і серйозні стосунки.

Лев

Для Левів травень 2021 року підготував справжні любовні інтриги і море пристрасті. Головне - не втратити шанс на щасливе життя. Зірки радять Левам проявляти ініціативу і не боятися довіряти людям. Тільки в такому випадку можна буде зав'язати міцні серйозні відносини і навіть укласти шлюб.

Водолій

У Водоліїв є всі шанси в 2021 році відчути на собі увагу протилежної статі і зав'язати нові цікаві знайомства. Тому важливо стежити за своїми емоціями і не робити необдуманих вчинків. З коханою людиною потрібно поводитися відкрито і бути чесним.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали головних енергетичних "вампірів" гороскопу.