RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Барселона - Атлетіко - 0:0 Хроніка матчу

У матчі 35-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" і мадридський "Атлетіко" зіграли внічию з рахунком 0:0. Зустріч відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

ЧЕМПІОНАТ ІСПАНІЇ

35-й тур

БАРСЕЛОНА - АТЛЕТІКО - 0:0

"Барселона": тер Штеген, Альба, Мінгеса (Араухо, 46), Лангле, Дест (Дембеле, 75), Бускетс (Моріба, 32), де Йонг, Педрі (Роберто, 75), Піке, Грізманн, Мессі.

"Атлетіко": Облак, Ермосо, Савич, Тріпп'єр, Феліпе, Льоренте, Карраско, Лемар (Сауль, 13; Жоау Фелікс, 67), Коке, Корреа (Кондогбіа, 73), Суарес.

Попередження: Сауль (35), Феліпе (46), Моріба (58), Коке (65), Піке (82), Альба (82).

"Я не знаю, чи буде результат цього матчу вирішальним, але очевидно, що гра має серйозне значення. У сезоні бували злети і падіння, але ми змогли виправити наше положення. Всього кілька місяців тому ми не могли уявити себе там, де знаходимося зараз. щоб бути чемпіоном, нам потрібно перемагати в кожній грі. Я переконаний: якщо ми виграємо ігри, що залишилися, то будемо чемпіонами", - заявив головний тренер "Барселони" Рональд Куман.

Барселона - Атлетіко: прогноз букмекерів

Команди зіграють не в оптимальних складах. "Барселоні" через травми не допоможуть нападники Ансу Фаті і Мартін Брайтвайт, а також півзахисник Філіпе Коутіньо. У "Атлетіко" не зіграє захисник Ренан Лоді.

Обидві команди продовжують боротьбу за чемпіонський титул. Після 34 турів "Атлетіко", набравши 76 очок, лідирує в турнірній таблиці іспанської національного чемпіонату. "Барселона" з 74 очками займає четверту позицію.

У першому колі "Атлетіко" обіграв "Барселону" з рахунком 1:0.

Відеоогляд матчу "Атлетіко" - "Барселона" - 1:0.

"Барселона" є 26-кратним чемпіоном Іспанії і це другий результат після мадридського "Реала" (34). "Атлетіко" завойовував чемпіонський титул 10 разів.