RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Краще не починати важливі справи: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 червня

Астрологи склали черговий прогноз на 12 червня з практичними порадами для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише сайт "Слова и Фразы".

Овен

Зірки радять Овнам цей день присвятити вирішенню особистих справ, благоустрою житла, попрацювати на присадибній ділянці. Варто зважити свої можливості і не ганятися за порожніми проєктами - неможливо встигнути за один день переробити всі справи на світі. Рекомендується звернути увагу на стан здоров'я, особливо на правильне харчування. І пам'ятайте - непомірність в їжі і вживанні алкогольних напоїв - це завжди перегин.

Телець

Представникам знаку варто цей день присвятити спілкуванню, зустрічам або творчим пошукам. Різні справи і дрібні проблеми змусять докласти значних зусиль для їх вирішення, проте швидше за все не принесуть бажаних результатів. Уникайте скупчення народу - загальний настрій натовпу та його емоції можуть вас захопити в полон. Проведіть день під гаслом: небагатослівність, сторонній погляд і вміння аналізувати події.

Близнюки

Гороскоп попереджає про небезпеку для вашого здоров'я. Будьте уважні на дорозі, якщо ви збираєтеся в поїздку або самі керуєте авто, адже вірогідні травми та існує ризик потрапити в автокатастрофу. Не варто ігнорувати власну інтуїцію чи зраджувати своїм морально-етичним принципам - добра від цього не буде. Не захоплюйтеся спиртними напоями та не переїдайте.

Рак

Сьогодні Ваше здоров'я і працездатність перебуватимуть на висоті, не дивлячись на те, що нервові навантаження значно збільшаться. Очікуйте гідних результатів у нестримному пориві до успіху. Разом з тим остерігайтеся вогню - можливі неприємності, пов'язані з пожежею. Сон, що наснився напередодні, виповниться в той же день.

Лев

Сплеск емоцій, які вас охопили, буде викликаний невмінням розслабитися. Будьте обережні у висловах, адже можливе спілкування з родичами, яке буде мати довготривалі несприятливі наслідки. У довірливій розмові з ними постарайтеся не розкривати усі тонкощі вашої душі. Проявіть стриманість та не будьте з родичами надто відвертими.

Діва

Вам вдасться уникнути сварки завдяки власній доброзичливості та вмінню вибачати образи. Не виключено, що у вас проявиться інтерес у питаннях містики, філософії чи релігії. Більше спілкуйтеся з друзями - це допоможе вам отримати несподівані висновки.

Терези

Зірки прогнозують зниження вашої активності. Ретельно вивчіть ситуацію і, прорахувавши всі можливі варіанти, виберіть найкращий, перш, ніж діяти. Несприятливими можуть стати індивідуальні заняття: якщо ви захочете якимось чином виділитися, то не варто старатися - все одно вам цього зробити не вдасться або результат виявиться зовсім не таким, як очікується.

Скорпіон

Цей день може привести вас до фінансових втрат, як результат стороннього впливу або помилкової інформації. Відкладіть на якийсь час подорож, бо вона напевно виявиться невдалою. Зірки попереджають про великі неприємності, пов'язані з майном: пожежа, несправність або пограбування.

Стрілець

Радійте, адже сьогодні у вас сприятливий день. Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани, розширивши перспективи діяльності. Цілком імовірно, що сьогодні вам доведеться рішуче взятися за вирішення різних проблем. Однак не намагайтеся ставити перед собою надто глобальні завдання або займатися кількома справами одночасно.

Козеріг

Представникам знаку зірки обіцяють досить суперечливий день, коли відносини перевіряються на стійкість і потребують переосмислення. Проявіть уважність в роботі з діловими паперами або матеріальними цінностями - існує ймовірність помилки або фінансової втрати. Не давайте необдуманих обіцянок - швидше за все ви не зможете їх виконати.

Водолій

Сьогодні не варто будувати великих планів, починати нові справи. Окрім того, і ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів. Варто остерігатися підступів недоброзичливців. У цей день нічого не беріть у борг, спробуйте вирішити фінансові проблеми самостійно. Більше довіряйте інтуїції, адже вона вас ніколи не підводила.

Риби

Для Риб цей день сприятливий для вирішення важливих питань, великих придбань, а також укладення шлюбів та ділових угод. Ваше уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути значних неприємностей. Гострий розум і прекрасно розвинена інтуїція допоможуть вам досягти своєї мети.

Як раніше повідомляв "Апостроф", астрологи склали список найчарівніших представниць жіночої статі за знаками Зодіаку.