RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Смертельна пожежа в харківському будинку для літніх людей: прийнято рішення щодо фігурантів справи

В Харкові 21 січня 2021 року в нелегальному будинку для літніх людей сталася пожежа, яка забрала життя 15 людей. До суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох осіб за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, 21 січня 2021 року у двоповерховій будівлі, розташованій у Холодногірському районі Харкова, сталася пожежа. В будинку без оформлення відповідних документів утримувалися люди похилого віку.

На думку обвинувачення, пожежу в нелегальному пансіонаті викликали порушення вимог пожежної безпеки, які були допущені під час будівництва та експлуатації будівлі. В результаті трагедії загинули 15 осіб.

Обвинуваченими у справі є власник домоволодіння, орендар будинку та його дружина, яка керувала незаконним будинком для літніх людей, та адміністратор закладу, який не був офіційно працевлаштований.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що в Харківській області у вівторок, 15 червня, правоохоронці затримали зловмисника, який зґвалтував жінку і забрав у неї гроші.