RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Близнюки досягнуть мети, а у Дів буде складний вибір - гороскоп на 23 липня від Павла Глоби

Астролог Павло Глоба розповів, що чекає в п'ятницю, 23 липня, представників кожного знака Зодіаку, для трьох з яких до кінця літа настане "біла смуга".

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

У представників знака прокинеться особливе чуття в області особистих і ділових контактів. Важливо скористатися цим шансом, що в майбутньому допоможе поліпшити життя.

Тілець

День може стати критичним для Тільця - всі бажання і думки (і хороші і погані) можуть втілитися. Тому потрібно запастися терпінням і контролювати свої пориви.

Близнюки

Хороший момент, щоб позбутися усього зайвого в усіх відношеннях, зокрема випадкових людей. Астролог не рекомендує скаржитися на долю і вдаватися до смутку і тоді мета буде досягнута.

Рак

Успіх супроводжуватиме творчо активних Раків. У цей день у представників знаку загостритися кмітливість, винахідливість. Це допоможе знайти вихід із заплутаних ситуацій.

Лев

День гарний для творчості - вдалими будуть планування, будівництво, торгівля. Важливо проявити максимальну активність в справах, інакше удача може пройти мимо.

Діва

Представники знаку можуть опинитися перед складним вибором. Є небезпека втратити самовладання і вирішити, що ситуація безвихідна, але не варто впадати у відчай.

Терези

Терези запідозрять, що хтось хоче поставити їх в залежність і це викличе у них бунт. Однак не варто відкрито висловлювати своє невдоволення, найкраща зброя - холоднокровність.

Скорпіон

В особистому житті можуть виникнути проблеми - навіть найближча і перевірена людина може стати причиною кризи. Астролог радить пам'ятати, що головне зараз - не розширити можливості, а зберегти те, що є.

Стрілець

День подарує Стрільцям широкі можливості для професійного і кар'єрного зростання. Підтримку і заступництво нададуть люди, старші за віком.

Козеріг

Щоб досягти мети від Козерога буде потрібно максимум зусиль. Однак відмова від неї допоможе зберегти і сили і гроші. Необхідно все ретельно зважити і можливо, попросити поради.

Водолій

Водолії відчують потребу в свободі і альтруїстичні пориви. Астролог радить звернути увагу на здоров'я нервової системи, органів чуттів, очних хвороб.

Риби

Не виключено погіршення здоров'я - несвоєчасне і неправильне лікування призведе до хронічної форми захворювання. Краще звернутися до досвідченого медика.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, що потрібно для повного щастя кожному знаку Зодіаку.