RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Молдавани шокували футбольний світ перемогою над найкращим клубом в історії Ліги чемпіонів

Молдавський "Шериф" продовжує творити дива в Лізі чемпіонів. Після впевненої перемоги над "Шахтарем" у першому турі, команда українця Юрія Вернидуба поклала на лопатки "Реал" у другому матчі.

Зустріч в Мадриді закінчилася з рахунком 1:2.

Першими забили гості на 25-й хвилині. Крістіано зліва виконав ювелірну подачу в штрафну, яку точним ударом головою замкнув Яхшибоєв.

"Реалу" вдалося відігратися лише в середині другого тайму після сумнівного пенальті. Рахунок ударом з 11-метрової позначки зрівняв Карім Бензема.

Потім Бруно відправив м'яч у сітку "Реала", але бразильський форвард "Шерифа" заліз в міліметровий офсайд і після перегляду VAR судді взяття воріт не зарахували.

Після цього вже "Реал" створив кілька моментів біля воріт Атанасіадіса, але грецький голкіпер не дозволив мадридцям забити з гри.

А на 90-й хвилині люксембуржець Себастьян Тілль забив фантастичний гол. Після введення м'яча в гру з ауту Траоре майже від лицьової віддав пас на Тілля, який з 18-ти метрів ударом зльоту поклав м'яч в дальню дев'ятку воріт "Реала". Відчайдушний стрибок Тібо Куртуа не врятував Королівську команду.

Підсумковий рахунок 1:2 - молдавани обіграли найтитулованішу команду Ліги чемпіонів.

"Шериф" після двох турів лідер групи D, "Реал" - другий, а "Шахтар" з "Інтером" - поки головні аутсайдери.