RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В Україні проходять марші на честь Дня захисників і захисниць: фото і відео з різних міст

У четвер, 14 жовтня, в Україні відзначають чотири свята - День захисниць і захисників України, Покрову Пресвятої Богородиці, річницю створення Української повстанської армії (УПА) і День українського козацтва. По всій країні проходять святкові марші.

"Апостроф" зібрав фото і відео маршів на честь Дня захисників і захисниць з різних міст.

У Києві проводять Марш слави УПА: онлайн відео-трансляція

Дніпро

У Дніпрі ветерани, волонтери, родичі загиблих бійців і небайдужі жителі міста зібралися в сквері біля Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Вони вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та рушили маршем центром міста.

Львів

Центром Львова пройшов марш захисників, учасники зібралися біля пам'ятника Тарасу Шевченку, де поклали квіти і спільно виконали Гімн України, пише 032.ua.

Учасники колоною рушили до Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Дорогою учасники Маршу захисників вигукували: "Герої не вмирають", "Слава нації - смерть ворогам", "Крим - це Україна".

Полтава

У Полтаві до Дня захисників і захисниць України влаштували урочистий марш військовослужбовців з Соборної площі, повідомляє "Зміст". Учасники з прапорами своїх бойових підрозділів і прапорами України вшанували пам'ять загиблих українських захисників в зоні АТО / ООС.

Миколаїв

У Миколаєві бійці 406-ї окремої артилерійської бригади (ОАБр) імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова пройшли маршем з нагоди повернення із зони виконання бойового завдання на Донецькому напрямку, повідомляє "Суспільне".

Як повідомляв "Апостроф", 14 жовтня в честь Дня захисниць і захисників України в місті Сєверодонецьк Луганської області вперше за 30 років відбувся Військовий парад.