RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Рівному хулігани намагалися викрасти маршрутку і влаштували масову бійку: відео

У Рівному в неділю, 18 жовтня, на автовокзалі сталася масова бійка. На місце виїжджали 7 екіпажів поліції та спецпідрозділ ТОР.

Про це пише "Рівно вечірнє".

Патрульні поліцейські виїхали на повідомлення про пограбування чоловіка на автовокзалі. З його слів, невідомі відкрито викрали у потерпілого куртку, мобільний телефон, 100 євро та 600 гривень.

На місці події правоохоронці застали бійку, в якій брали участь вісім чоловіків. При спробі надіти наручники на одного з хуліганів, коп отримав від невідомого удар ногою.

За словами представника патрульної поліції Рівненської області Оксани Юрченко, 23-річного правопорушника, який напав на патрульного, вже затримали. Своїми діями він намагався дати можливість втекти своєму братові-близнюку.

Встановлено, що спочатку конфлікт виник через те, що кілька нетверезих чоловіків спробували сісти в маршрутку Рівне-Корець, але їм перешкодили пасажири. Потім один з п'яних братів-близнюків сів за кермо і спробував виїхати з вокзалу.

Всі обставини цієї заплутаної історії тепер встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше ми писали, що в Миколаєві здійснили збройний напад на поліцейського, який поза службою з товаришем посварився з двома перехожими, після чого зав'язалася бійка.