RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Ніхто не зможе любити сильніше: топ-3 жінки за знаком Зодіаку для створення сім'ї

Астрологи, які назвали кращих чоловіків за знаком Зодіаку, тепер розповіли про жінок, що приносять щастя своєму обранцю.

Про це пише CursorInfo.

Рак

Зірки наділили жінок-Раків емоційністю та умінням любити без жодних умов, що в наш час - велика рідкість. Заради своєї половинки представниці цього знака Зодіаку готові багатьом пожертвувати. Вони стають відмінними матерями та обожнюють готувати.

Овен

Народжені під цим сузір'ям жінки мають сильний характер, а часом відрізняються непохитністю. Бути з ними поруч непросто, адже від партнера вони чекають підтримки та такої ж сили духу. Якщо вас це не лякає, з представницею цього знака Зодіаку ви можете пізнати справжнє щастя і досягти певних висот. Вимогливі до себе та інших, вони виховують дітей переможцями.

Лев

Сильні та суворі Левиці звертають увагу тільки на гідних партнерів, хоча мимохідь підкорюють багато сердець. На думку астрологів, ніхто не може любити чоловіка більше, ніж жінки, народжені під цим сузір'ям. Подивіться, як в дикій природі хижачка піклується про своїх самця і дитинчат - саме так поводяться жінки-Левиці.

Раніше ми назвали найнудніші знаки Зодіаку, які живуть за розкладом і відмовляються від веселощів.