RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Смерть брата мера в Кривому Розі: версії трагедії і хронологія останнього дня життя

Тіло Андрія Павлова, рідного брата загиблого мера Кривого Рогу, було знайдено його другом на підлозі у ванній кімнаті в квартирі на вулиці Черняховського.

Подробиці загибелі розповів начальник районного відділення поліції Валерій Лютий.

"Друг Павлова, який знайшов його тіло, повідомив, що загиблий вранці подзвонив йому і попросив привезти води, бо з учорашнього дня відчував себе погано. Коли друг приїхав - Андрій Павлов уже був мертвий.

За словами знайомого, він сьогодні близько 5 години ранку зателефонував Павлову і сказав, що близько 6 годин заїде за ним, щоб поїхати разом на роботу. Павлов сказав що дуже погано себе почуває і попросив приятеля, щоб той купив йому дві пляшки води і пляшку кефіру. Коли знайомий приїхав, Павлов підтвердив, що йому погано і він в такому стані не хоче їхати на роботу. Приятель запропонував викликати "швидку", але Павлов відмовився і сказав, що йому полегшає", - розповів представник поліції.

Після цього, близько 6:10, приятель поїхав на роботу і десь з обіду почав дзвонити Павлову кожні 15-20 хвилин, щоб дізнатися про його стан. На дзвінки ніхто не відповідав. Після роботи, близько 16-ї години дня, приятель поїхав провідати Павлова і знайшов його мертвим в квартирі. Він одразу зателефонував медикам і в поліцію. Лікарі, що приїхали, констатували смерть.

Зараз розглядають кілька версій причини смерті: зокрема, зловживання алкогольними напоями та ускладнення, пов'язані з Covid-19. За словами судмедексперта, який оглянув тіло, в протягом декількох днів медики назвуть справжню причину смерті.

Також поліція опублікувала відео свідчень друга.

Як повідомляв "Апостроф", в МВС назвали причину смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, тіло якого знайшли на порозі його особняка 15 серпня.