RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Зло завжди десь поруч: названо головних відьом та вампірів за знаком Зодіаку

Напередодні католицького Дня всіх святих, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, у світі відзначається "найстрашніше" свято - Хелловін. Вважається, що цей день пов'язаний із розгулом нечисті, і астрологи розповіли, які знаки Зодіаку – головні "вампіри" та "відьми" гороскопу.

Про знаки Зодіаку - енергетичні вампіри розповів сайт "Дізнайся все!", а про дівчат, які настільки добре користуються своїми жіночими (і не тільки) чарами, що вважаються відьмами, пише "7 днів".

Енергетичні "вампіри" гороскопу

Овен

Ці люди - природжені маніпулятори, які легко здатні вивести з себе і качати енергію з жахливою швидкістю. Сльози та образи оточуючих лише підживлюють їх, не викликаючи співчуття. Овен легко бере під свій контроль всіх нерішучих і поступливих.

Діва

Акуратна і правильна Діва схильна "залазити під шкіру", дізнаючись про всі таємні страхи. Вона ніби підживлюється чужим болем, а потім ще й критикує свою жертву, насолоджуючись її розгубленістю.

Скорпіон

У них настільки сильна енергетика, що навіть їхній підвищений голос викликає у кривдника ментальний параліч. Однак Скорпіон не залишить свою жертву у спокої, доки не буде повністю задоволений. Його улюблена "їжа" – страх опонента.

Козеріг

Саме він – найголовніший вампір та пригнічувач чужої волі. Ці люди повільно, але надійно виводять людину з себе і насолоджуються, відчувши страх і розгубленість. Чим гірше жертві, тим краще Козерогу.

Головні "відьми" гороскопу

Овен

Магічні сили прокидаються у дівчині-Овні в моменти агресії чи крайньої образи. У такі моменти їх сказані у пориві агресії слова справджуються майже зі стовідсотковою ймовірністю.

Скорпіон

Від народження ці дівчатка мають здатність відчувати тонкий світ, тому легко вчаться магії. У Скорпіонів добре розвинена інтуїція і вони легко знаходять слабке місце у будь-якої людини і використовують його в своїх інтересах.

Діва

Педантичні Діви - свого роду "білі" відьми, їхні дії спрямовані виключно на власний захист. В них добре розвинене шосте почуття, що допомагає відчувати небезпеку. Діва також уважна до деталей, що допомагає убезпечити себе та близьких.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі ідеї, як прикрасити будинок і весело провести час на Хелловін.