RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Ванга вважала три знаки Зодіаку особливими - рік Тигра несе їм перемоги та зміни

Відома провидиця Ванга ставилася з великим побоюванням і намагалася менше спілкуватися з людьми, які народилися під трьома знаками Зодіаку - Скорпіон, Лев і Риби. 2022 рік стане для них часом змін та нових перемог.

Про це пише Rsute.

Скорпіон

На представників знака чекає успіх у любовних справах. Обов'язковою умовою цього астрологи назвали позитивний настрій - вони радять викинути з голови всі негативні думки. Рік буде сповнений кохання як у тих, хто вже у стосунках, так і у тих, хто поки що один. Водяний Тигр подарує Скорпіонам чуттєвість, чарівність та привабливість для протилежної статі. Вони також стануть впевненішими у собі.

Лев

Рік принесе Левам різноманітні подарунки долі, Фортуна буде на їхньому боці. Життя трохи сповільниться, але від цього не стане гіршим. Астрологи радять Леву, який звик бути лідером, не зраджувати собі – активність та цілеспрямованість допоможе досягти успіху. Тигр подарує представникам знаку витривалість, з якою вони зможуть підкорити будь-які вершини.

Риби

Рік Тигра стане для Риб часом змін. Ймовірна зміна місця роботи чи проживання. Деякі з представників знака зможуть захопитись новою цікавою справою, яка в майбутньому може стати джерелом додаткового доходу. Астрологи радять займатися йогою та опанувати техніки розслаблення, щоб гідно зустріти всі цікаві події року.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками 2022 року.