RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Міжнародний день бухгалтерії: красиві листівки та привітання у прозі

10 листопада святкують міжнародний День бухгалтера. Цього дня заведено вітати всіх бухгалтерів та аудиторів державних та приватних підприємств.

"Апостроф" зібрав оригінальні листівки та яскраві привітання у прозі для професійних рахівників у їхнє свято.

***

Вітаємо з професійним святом всіх бухгалтерів, поспішаємо побажати успіхів в трудовій діяльності, злагодженої та дружної роботи в колективі, нових звершень, успішного втілення планів у життя, душевної гармонії та здоров’я.

***

Дорогі наші, золоті працівники бухгалтерії! Спасибі вам за ваш розум і працю! За відсутність проблем з податками та зарплатами! Нехай Ваше життя буде таким же гладким, сповненим добра і всіляких гараздів! І, як кажуть, хай завжди дебет збігається з кредитом! Зі святом!

***

Вітаю всіх професіоналів обліку та аудиту зі святом — Днем Бухгалтера! Бажаю — посидючості, уважності, акуратності, прозорості та легкості в праці. Високих показників, стабільного кар’єрного росту та збільшення накопиченого капіталу! Особистого щастя, перемог і успіхів!

***

Нема на світі точнішої професії, ніж бухгалтер! Вітаю вас, моїх дорогих і ненаглядних — красивих і мудрих, прекрасних і улюблених — наших славних бухгалтерів! Бажаю вам краси неземної, романтичної любові, дитячого сміху і сліз радості, поваги та шани, точності та швидкості в роботі, вдалих буднів і веселих свят зі своїми близькими та рідними людьми!

***

Вітаємо з професійним святом всіх бухгалтерів! Бажаємо вам, щоб цифри завжди складалися саме так, як вам того хочеться, а люди навколо розуміли важливість вашої роботи та до вас ставилися з повагою. Щастя та удачі вам у вашій професії та в повсякденному житті!

***

Зі святом вітаємо сьогодні нашого вельмишановного бухгалтера! Ви, без сумнівів, відмінний працівник і компетентний фахівець. Ви вміло складаєте дебет з кредитом, виводячи правильний залишок. Нехай у вашому житті будуть не тільки цифри, фінансові звіти та стоси паперів. Нехай у вас буде достатньо часу на особисті потреби, на зустрічі з друзями, на теплий сімейний відпочинок. А на роботі бажаємо досягнення кар’єрних рубежів за гідну винагороду!

Раніше ми писали про історію, традиції та прикмети Дмитріва дня.