RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

День ангела Анастасії: найкращі смс-вітання

11 листопада ден ангела святкують Анастасії. Цього ж дня православна церква вшановує пам'ять Анастасії Римської – преподобномучениці, яка постраждала у III столітті.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання для представниць прекрасної статі з таким ім'ям.

***

З Днем ангела Анастасія! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає в твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще!

***

Я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-хранитель оберігав тебе і благословляв твій кожен вчинок, допомагав в будь-яких починаннях, висвітлював життєвий шлях і переховував під своїм крилом! З Днем ангела тебе, Анастасія!

***

З днем ангела тебе Анастасія, бажаємо тобі ніколи не здаватися, нехай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються вниз!

***

Анастасія, вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

***

Анастасія бажаю неймовірної радості у твій День янгола, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще бажаю тобі – вдалих днів, добрих новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

***

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Анастасія, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

***

Анастасія, вітаю тебе з днем твого небесного охоронця. Так нехай він охороняє тебе усе життя, оберігаючи від різних бід та напастей. Многая літа. Молитовно поділяємо радість свята.

***

Анастасія, нехай сьогодні Господь вкаже тобі шлях, по якому підеш далі, в супроводі свого ангела і вірних друзів. Пам’ятай — ми тебе любимо і завжди прийдемо на допомогу!

***

У цей світлий день я хочу привітати Вас Анастасія з Днем Ангела! Від щирого серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а всі в ньому — довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.

***

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике — це День Ангела. Анастасія я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і щоб твій Ангел не залишав тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!

***

Анастасія є день народження у тебе, у ангела твого теж, і в честь урочистого дня, вас вітає з небес Боже! І я до нього приєднаюся, бажаю — будьте нерозлучні, Я разом з вами радію, Щоб свята не були нудні!