RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Поціловані долею: у рік Тигра п'яти знакам Зодіаку везтиме в усьому

2022 року одразу п'яти знакам Зодіаку пощастить більше, ніж решті. Астрологи впевнені, що цим людям супроводжуватиме успіх цілий рік.

Про це пише портал slovofraza.

Овен

Ці люди народжені бути лідерами та зі своєю активністю у новому році можуть розраховувати на успіхи у кар'єрі. Вони запросто досягнуть фінансового благополуччя і зроблять довгоочікувані покупки.

Головне - залишайтесь чесними та неупередженими у своїх судженнях.

Діва

У новому році на вас чекають приємні зміни в роботі. Все, що ви дізналися у 2021 році, стане в нагоді для ведення справ у майбутньому. Ви повинні активно працювати, але пам'ятати про заслужений відпочинок - інакше ви вигорите емоційно.

Риби

У новому році ви повинні покладатися на інтуїцію та розвивати її. Астрологи впевнені, що такі кроки допоможуть досягти успіху. На вас чекають нові можливості вже на початку року.

Рак

На вас чекає везіння абсолютно у всьому. Ви повинні зосередитися на основних потребах. Астрологи радять знайти нові цілі та уникати людей, які можуть вами маніпулювати.

Козеріг

Астрологи радять вам не йти на поводу у модних трендів. Ви повинні створити свій ексклюзив і вчитися чогось нового. Також у новому році на вас чекають нові романтичні стосунки.

Нагадаємо, що астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку найчастіше щастить у лотерею.