RU  UA

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Киев сковали утренние пробки: где не проехать

Станом на ранок середи, 24 листопада, утворилися довгі пробки на лівому березі Києва, особливо на мостах.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Утруднено проїзд авто на проспекті Романа Шухевича, Північному мосту, а також між станціями метро "Дарниця", "Лівобережна" та на мосту Патона. Важко проїхати проспектом Соборності, Дарницьким мостом та проспектом Миколи Бажана, від станції метро "Харківська" до "Славутича". Затор спостерігають біля станції метро "Бориспільська".

Правий берег

Величезний затор утворився на Кільцевій дорозі. Значно утруднено проїзд на Софіївській Борщагівці. Водії стоять у пробці на вулиці Вадима Гетьмана та поблизу метро "Сирець". На Оболоні важко проїхати лише Набережно-Рибальською та проспектом Степана Бандери.

Центр

Трохи утруднений рух транспорту на проспекті Перемоги. Затор традиційно утворився на вул. Жилянська. Невеликі затори спостерігають на Набережному шосе, проте повністю стоїть рух на Наддніпрянському шосе та біля станції метро "Дружби народів". Можливі труднощі з рухом Набережно-Хрещатицькою та проспектом Чорновола.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що сьогодні в Києві перекрили центр міста через мітинг антівакцінаторов під Верховною Радою.