RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Зі Старим Новим роком! Вітання зі святом для колег

В Україні Старий Новий рік є неофіційним, але доволі популярним в народі зимовим святом. Відзначають його з 13 на 14 січня. Оскільки день - робочий, його святкування можна розпочати прямо на робочому місці із привітань своїх колег.

"Апостроф" зробив підбірку чудових привітань для колег з Новим роком за юліанським календарем або Старим Новим роком.

***

Колеги, я вітаю вас із старим Новим роком. Бажаю всім тепла, затишку, радості та щастя, кохання, достатку, миру та чудес. Нехай все лихо залишиться в минулому, нехай новий рік вам усім подарує міцне здоров'я і масу можливостей досягти своїх цілей!

***

Дорогі колеги, вітаю вас із старим Новим роком. Бажаю сто разів примножити старі успіхи, відкрити шлях нових ідей і перспектив. Нехай у ваших будинках буде тепло і затишно, нехай у ваших сім'ях панує лад і любов, нехай у житті кожного з вас буде і радість, і успіх, і достаток.

***

Колеги, вітаю вас зі Старим Новим роком і хочу побажати у новому році знаходити вихід із будь-якого становища, приймати лише правильні рішення, усувати всі перешкоди на шляху до своїх цілей. Усім здоров'я, матеріальних благ, душевної гармонії та особистого щастя.

***

Вітаю зі Старим Новим роком, дорогі колеги. Бажаю пишатися старими успіхами, перемогами та досягненнями, бажаю в новому році встигати ще швидше, досягати ще більшого, перемагати ще впевненіше. Нехай із Новим роком прибудуть нові сили та удача. Бажаю всім здоров'я, процвітання і у діяльності, і у житті.

***

Дорогі колеги, всіх вітаю зі Старим Новим роком. Бажаю кожному з вас примножити старі успіхи, позбутися старих образ, ступити на нову стежку перспектив та удачі, завоювати нові вершини особистого щастя та спільних перемог.

***

Колеги, вітаю вас із традиційним святом – Старим Новим роком! Бажаю вам підкорити нові кар'єрні вершини, але ніколи не забувати старих друзів та наставників, які допомогли вам досягти успіху!

***

Чудові мої, дорогі колеги, вітаю вас зі Старим Новим роком. І нехай у кожного з вас життя буде добрим і чудовим, як новорічне диво, нехай ваші нові успіхи та досягнення примножаться у сто разів, нехай у всіх з'явиться маса нових ідей, великих прагнень та нових приємних відчуттів.

***

Ось і Старий Новий рік. Вітаю вас, любі мої колеги. Хочу всім побажати забути про старі образи та невдачі, з нового листа почати писати свою щасливу та добру історію. Весь рік живіть у достатку та радості, не втрачайте надії та віри в мрію!

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, які є щедрівки на Старий Новий рік.