RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Київ прибув черговий рейс із Казахстану: відео

У неділю, 16 січня в аеропорту “Бориспіль” здійснив посадку черговий евакуаційний літак із Казахстану із українцями та іноземними громадянами на борту. Пасажири розповіли, чи вплинули масові протести у країні на організацію рейсів.

Про це пише “Дом”.

Літак зі столиці Казахстану Нур-Султан приземлився близько 21 години. Пасажири стверджують, що після відновлення роботи, аеропорт працює у штатному режимі, посадка на рейс була організована, нарікань з боку пасажирів немає.

“Нам двічі переносили рейс через ситуацію в країні, але зараз все добре, ми нормально долетіли, посадку було здійснено вчасно”, – розповіла одна із пасажирок.

За інформацією Міністерства закордонних справ в Україні, вони продовжують надавати підтримку українцям у Казахстані, які планують виїжджати з країни, але не мали змоги цього зробити, у зв’язку із останніми подіями.

Відзначається, що за останні 7 днів до посольства України в Казахстані звернулося близько 150 громадян із проханням про допомогу в евакуації.

Раніше ми писали, що тиждень тому до Києва також прибув літак із Казахстану з українцями та іноземцями на борту, вони розповіли про ситуацію в країні.