RU  UA

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

J.P. Morgan Chase Bank відзначив Альфа-Банк Україна за високу якість клірингу у валюті

Провідний американський банк J.P. Morgan Chase визнав Альфа-Банк одним із найкращих банків за якістю здійснюваних платежів у валюті та відзначив нагородою J.P. Morgan Quality Recognition Award 2021.

JP Morgan Chase Bank оцінив високий рівень якості клірингу Альфа-Банку Україна у класі MT103 STP, який склав 98.43%, що свідчить про дотримання Банком суворих вимог міжнародних стандартів STP-критеріїв.

"Для наших клієнтів це насамперед показник швидкості та надійності роботи з їх грошима. Альфа-Банк Україна намагається не просто відповідати, а й перевершувати очікування JP у роботі зі стандартами STP. Платежі обробляються миттєво", – прокоментував Сергій Дорма, начальник управління супроводження операцій казначейства та розрахунків Альфа-Банку Україна.

Нагородою відзначаються банки-кореспонденти JP Morgan Chase Bank у всьому світі, які досягли найкращих у своєму класі показників наскрізної обробки платежів (STP). Як зазначили у J.P. Morgan, у 2021 році менше ніж 1% від загальної кількості банків, які здійснюють грошові перекази, здобули право на отримання нагороди за визнання якості. Альфа-Банк в Україні серед них.

Нагородою Quality Recognition Award відзначаються банки з 1997 року, щоб відмітити стабільну та якісну роботу керівництва та персоналу з операцій з переказу коштів клієнтів J.P. Morgan Chase Bank.

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів. За версією міжнародного видання The Banker Альфа-Банк Україна визнано "Банком року в Україні 2021".