RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україні спливає термін реєстрації на пробне ЗНО: як записатися

Всі охочі взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року ще можуть встигнути зареєструватись до 22 січня включно. Цьогоріч пробне ЗНО в Україні відбудеться 19 та 26 березня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Для того, щоб потрапити на пробне ЗНО, потрібно зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, а потім перейти у свій особистий онлайн-кабінет учасника за логіном і паролем, що отримали під час реєстрації. Далі потрібно роздрукувати квитанцію оплати послуги за проведення пробного ЗНО. Важливо за тиждень до тесту перевірити факт зарахування грошей в особистому кабінеті.

Реєстрація на проходження пробного тестування не означає, що відбудеться автоматична реєстрація на основну сесію ЗНО, як і не використовуватимуться самі результати пробного оцінювання.

До 10 березня, за дев'ять днів до початку пробного ЗНО, розішлють учасникам у кабінети запрошення, де вкажуть час і місце проходження тестування.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 19 березня, а з інших предметів - 26 березня. Варто зазначити, що одна людина має право скласти пробне тестування за день лише з однієї навчальної дисципліни.

Щоб отримати результати, треба занести свої відповіді до спецсервісу "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання" з 19 по 21 березня з української мови і літератури, а також з 26 по 28 березня з інших предметів.

Результати за пробне тестування з української мови і літератури надійдуть на інформаційні сторінки учасників 25 березня, а інші результати - 1 квітня.

Нагадаємо, Міністерство науки та освіти затвердило новий формат Сертифікату зовнішнього незалежного тестування.