RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Аеропорт Стамбула перетворився на гігантську "спальню": відео

У зв'язку з аномальними снігопадами в деяких містах Туреччини, в країні скасували багато міжнародних рейсів. Пасажирам, які не змогли вчасно повернутись додому, довелося спати в аеропорту Стамбула, де знайшлося місце, в тому числі і на підлозі.

Про це повідомляє очевидець ситуації на своїй сторінці у Facebook.

У понеділок, 24 січня, один із найбільших аеропортів Туреччини, Міжнародний аеропорт Стамбула, був змушений призупинити всі рейси через аномальний снігопад. Літаки не вилітають вже другий день, а туристи не можуть залишити повітряну гавань та заселитися в готелі, тому змушені відпочивати там, де знайдуть місце: на сидіннях у залі очікування чи навіть на підлозі.

Зазначається, що деякі сім'ї та компанії друзів змушені чекати на рейси порізно, оскільки їх розділили на паспортному контролі і ті, хто вже пройшов перевірку документів, залишаються в окремій зоні аеропорту. Також пасажирам організували гаряче харчування та видавали ваучери до ресторанів фастфуду.

Нагадаємо, потужний снігопад обрушився на деякі міста Туреччини, включаючи Стамбул та Анталію, починаючи з 23 січня. Місцеві жителі курортної провінції відзначають, що востаннє було подібне майже 30 років тому – у 1993 році. Внаслідок негоди було скасовано безліч авіарейсів, закрито автовокзали, деякі в'їзди, скорочено роботу державних установ.

Раніше ми писали, у неділю, 23 січня, Стамбул завалило снігом.