RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Частину України накриють грози у четвер 12 травня: карта погоди

12 травня, у четвер, на всій території України очікується тепла погода з середньою денною температурою на рівні +22 +25 градусів. Водночас частину країни, а саме західні та північні регіони, накриють дощі з травневими грозами.

Про прогноз погоди повідомляють в Укргідрометцентрі.

Карта погоди станом на 12 травняФото: Укргідрометцентр

У частині західних областей (Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька) вдень пройдуть дощі з грозами. Решта областей може насолодитися сонячною погодою з мінливою хмарністю. Нічна температура усіх західних регіонів буде від +10 до +12 градусів, а денна від +24 до +27 градусів тепла.

На півночі України очікується дощова погода з грозами. Вночі температура повітря опуститься до +7 +9 градусів, але вже вдень повітря прогріється до позначок +23 +27 градусів тепла.

У східних регіонах прогнозується мінлива хмарність з проясненнями. Уночі буде прохолодно: від +7 до +9 градусів. Удень мешканці Харківської, Донецької та Луганської областей побачать на стовпчику термометра +20 +22 градуси.

На півдні України 12 травня весь день світитиме яскраве сонце - безхмарна й тепла погода. Уночі, щоправда, від +7 до +9 градусів, але вже вдень повітря прогріється до +21 +26 градусів за Цельсієм.

У центральних регіонах спростерігатиметься хмарна погода з проясненнями, а також буде відносно холодна ніч з температурами від +7 до +9 та теплий день - стовпчик термометра підніметься до позначок +23 +26 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про детальний прогноз погоди на весь травень.