RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Жителям окупованого Криму почали приходити "привіти" через "спецоперацію": фото та відео

У тимчасово окупованому Криму учасникам повномасштабної війни РФ проти України почали приходити попередження про неухильну "відплату" за це. Такі ж "привіти" отримують і родичі тих, хто воюють проти України на стороні агресора.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Катарсис".

Мешканці окупованого Криму знаходять наліпки з черепом на авто чи дверях будинку - один чоловік з Євпаторії вирішив цим поділитись у соцмережах, назвавши послання "маячнею".

"Військовослужбовець Російської Федерації, знай: ми уже близько. Крим – це Україна", – написано на наклейці, яку знайшов на склі автомобіля кримчанин.

Водночас жителька Сімферополя, чоловік якої бере участь у повномасштабній війні проти України на боці країни-терориста РФ, злякалася не на жарт подібному "привіту" на своїх дверях, тому швидко вирішила "зі сльозами на очах" пожалітися про це в соціальних мережах.

"Просто паніка. Я повернулася додому, а на моїх дверях – ось це ось… Чоловік бере участь у "воєнній спецоперації" в Україні. Боже…" – сказала вона.

У мережі підтримали подібну "акцію" та зазначили, що треба побільше таких попереджень для кримчан, родичі яких воють проти України. На думку користувачів соцмереж, це допоможе їм усвідомити свої помилки.

"Які кримчани ніжні. Їй якийсь папірець на двері наклеїли, а в неї вже істерика. Але якщо працює – треба більше такого!" – пишуть у мережі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чого не вистачає українським військовим для знищення Кримського моста, який є стратегічно важливим для російських загарбників.