RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Окупанти пішли у наступ на Донбасі, але зазнали величезних втрат

Російські окупанти наступають на Лиманському напрямі Донецької області. Однак ворогові не вдається форсувати річку і він зазнає значних втрат.

Про це в ефірі Національного телемарафону розповів голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

"Ситуація в області складна, втім, контрольована. Наступ ворога - Лиманський напрям, але всі його спроби форсувати річку і просунутися поки не успішні, ворог зазнає нищівних втрат. Але все ж таки спроби не припиняються, і я впевнений, що не припинятимуться, поки ми його повністю не знищимо ”, - наголосив він.

Кириленко додав, що в області на лінії розмежування та фронту – постійні ворожі обстріли з важкої артилерії, також працює авіація. Крім того, авіація працює і по містах, які відносно віддалені від лінії фронту – це Слов'янськ, Краматорськ, Покровськ та Селидове. Практично на Донеччині немає жодного населеного пункту, який би не був обстріляний.

"Гарячіше за все - це Авдіївка, що обстрілюється практично цілодобово, Вугледар, Торецька громада - це за цю добу", - уточнив Кириленко.

Як повідомляв "Апостроф", 7 травня російські окупанти обстріляли ракетами будівельний ліцей у Костянтинівці Краматорського району Донецької області.