RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Палива не вистачає: на заправках в Україні запроваджують нові обмеження, кого стосуються

Через ситуацію з дефіцитом палива, яка склалася в Україні, в деяких регіонах вирішили запровадити спеціальні обмеження. Так, Кременчуцька районна військова адміністрація готує рішення щодо першочергового забезпечення палива автомобілів комунальних служб, автотранспортних підприємств, аграріїв та торгових підприємств для підвезення продуктів харчування.

Про це під час брифінгу повідомив начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєдник.

Обмеження з продажем пального на АЗС вводяться у зв'язку з ракетним обстрілом КНПЗ та ситуацією з наявністю пального на АЗС у районі. Насамперед, ми зобов'язані забезпечити пальним автотранспорт, що забезпечує життєдіяльність міст і району в цілому та пасажирські перевезення. З покращенням ситуації ці обмеження будуть зняті", - розповів голова РВА.

Він попросив місцевих жителів із розумінням поставитися до такого рішення, адже воно зумовлене вагомими причинами.

"...Прохання до всіх з метою економії пального більше користуватися громадським транспортом. Він продовжуватиме працювати у звичайному режимі", – зазначив Льоднік.

Він розповів, що днем раніше у Горішніх Плавнях через брак пального не змогли заправити автомобіль "Швидкої допомоги".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що мережа АЗК "WOG" з 9 травня, понеділка, збільшує добовий ліміт на заправку до 20 л для приватних клієнтів за наявності картки лояльностіPRIDE