RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вся сутність стане ясною: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 травня

Суботу, 14 травня, астрологи назвали днем, коли таємне стає явним. Це стосується і людських якостей, які, можливо, приховані глибоко всередині.

Про це пише “ТСН”.

Овен

Краще присвятити цей день відпочинку, оскільки від спроб попрацювати, а тим більше розпочати новий проект, толку не буде.

Телець

Народженим під цим сузір'ям слід провести суботу на самоті або щонайменше обмежити спілкування, наскільки це можливо.

Близнюки

На відміну від Овнів, Близнюкам варто від душі попрацювати, інакше найближчий місяць піде навперейми.

Рак

У суботу основне завдання Раків – не піддаватися на будь-які провокації та зберігати внутрішню рівновагу.

Лев

Львів очікує містична підказка розв'язання важливої проблеми, яка прийде уві сні. Важливо не помилитися в розшифровці сновидіння.

Діва

Представники цього астрологічного символу завжди живуть своїм розумом, але в суботу особливо важливо не слухати чужих порад, які посипляться як з рогу достатку.

Терези

Астрологи радять приділити час наведенню ладу в будинку. Це буде найкращим вибором, оскільки ледарювати, як і мчати на роботу Терезам у суботу не рекомендується.

Скорпіон

Народженим під цим сузір'ям слід відмовитись від будь-яких покупок. Швидше за все вони будуть невдалими та примусять пошкодувати даремно витрачених грошей.

Стрілець

Не варто братися відразу за кілька навіть найпростіших справ. Будьте послідовні та не розпилюйтесь, інакше будете розчаровані.

Козеріг

Зірки підштовхуватимуть представників цього знаку Зодіаку до заслуженого відпочинку. Не варто з ними сперечатися, адже останнім часом робота була напруженою.

Водолій

Цього дня потрібно особливо прислухатися до інтуїції, яка допоможе зрозуміти, хто вам друг, а хто ворог, і далі вже виходити з цього.

Риби

Народженим під цим сузір'ям настав час поділитися тим, чого в них забагато. Що і кому подарувати кожен повинен вирішувати сам від щирого серця.

Раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на яких найближчим часом чекають позитивні зміни у плані роботи та кар'єри.