RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На них чекає несподіваний прибуток до кінця травня: астрологи назвали три знаки Зодіаку, які розбагатіють

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, на які до кінця травня чекає щедрий подарунок долі у вигляді премії або потужного кар'єрного зростання зі збільшенням фінансової винагороди. Матеріальний успіх прийде до Овнів, Раків та Левів.

Про це пише GSMinfo.

Овен

Зірки принесуть Овнам шанс на укладання угоди, про яку можна тільки мріяти. Представники цього астрологічного символу матимуть такий профіт, що просто голова піде кругом. Але не варто розслаблятися – якщо взятися за справу з розумом, така сума може стати звичним щомісячним прибутком.

Рак

Народженим під цим сузір'ям астрологи обіцяють вигідну пропозицію або підвищення на посаді, які відкриють неймовірні перспективи. Ще до кінця місяця Раки відчують зростання добробуту. При цьому, якщо постаратися і проявити себе з кращого боку, з'явиться можливість відпочити на Мальдівах.

Лев

Представники цього знаку Зодіаку можуть отримати привабливу пропозицію та змінити роботу. Вже в перший місяць дохід Львів видасться фантастичним, а в майбутньому, за вмілого інвестування, вони зможуть відкрити свою справу.

Раніше астрологи назвали чотири найбільш нервові знаки Зодіаку, яким складно заспокоїтися.