RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У селі під Харковом сім'я допомогла ЗСУ розгромити колону окупантів: фото

Українці з початку військового вторгнення Росії вражають увесь світ своєю мужністю. Багато простих мешканців нашої країни вже є героями поки що ненаписаних книг! На Харківщині чоловіки спочатку допомогли знищити колону окупантів, а згодом роззброїли росіян і віддали все українським воїнам.

Історію розповів автор та ведучий програми “Феєрія мандрів” Ігор Захаренко.

До лісу на Харківщині заїхало 18 одиниць російської техніки. Після цього Володимир зателефонував до свого сина і повідомив про це.

"І ось результат роботи української арти! Російські втекли, а хлопці віджали кулемет з 4 тисячами набоїв, автомати, зняли акумулятор з Камаза, що стояв осторонь. Коли солдатики повернулися, КамАЗ завести не змогли Коли до села увійшли наші, то і Камаз завівся, і зброя знайшлася. А ще бронежилети та багато іншого... Ось так прості чоловіки спочатку допомогли знищити російську колону, а потім роззброїли росіян і віддали все українським воїнам! Бо УКРАЇНЦІ!", - написав Захаренко.

Нагадаємо, 16 травня на Сумщині в бою з російськими диверсантами загинув український прикордонник Олександр Поповченко Він завадив ворогові прорвати державний кордон.