RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЗСУ під Херсоном прорвали першу лінію оборони окупантів: як іде наступ

Підрозділи Збройних Сил України відкинули російські окупаційні війська з першої лінії оборони на Херсонщині. Українські захисники на деяких напрямках перебувають вже за 10 кілометрів від тимчасово окупованого Херсону.

Читайте також: Провал наступу ворога на сході та удари ЗСУ на півдні України: онлайн війни 20 червня

Про це повідомив Радник голови Херсонської військової адміністрації, військовослужбовець ЗСУ Сергій Хлань в етері телемарафону "Єдині новини", пишуть в "Оперативний ЗСУ".

Українські військові вибили ворога з його першої лінії оборони завдяки контрнаступальним діям. Разом з цим вони завдають точних ударів по військових складах російських окупантів, що знаходяться в тилу. Зараз росіяни намагаються прискорено зміцнювати другу та третю лінії оборони.

"Пишаюсь ЗСУ! Я впевнений, що перемога буде за нами! Так, буде тяжко, але вона буде і це 100%! З кожним днем наші воїни наближають Україну до того дня коли ми зможемо прокинутись вранці, і не боятись, що прилетить ракета!" - наголосив Сергій Хлань.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що впродовж двох останніх тижнів ЗСУ наближаються до Херсона. Тактичні успіхи вже переростають у повноцінний контрнаступ Сил оборони.

Також повідомлялося, що мешканців Херсону влада просить тимчасово евакуюватися, аби полегшити роботу ЗСУ при визволенні території міста та області.